Skip to main content

Vem är Happy Jack?

I januari 2015 föddes Jack, vår fantastiske sidekick och gladmaskin till son. Han är vår ständige inspirationskälla och den tredje lilla pusselbiten i vårt familjeföretag, som sedan starten vuxit och berikats med ytterligare två pojkar, Gus och Agaton.

Med Jack föddes även intresset för formgivning, barninredning och vackra leksaker. Vi såg snabbt en njutning i att omge oss med fina saker och att kombinera lek med stil. Vi vill förena en lekfull barndom med ett stilfullt hem, därför är alla våra produkter noggrant utvalda för att glädja såväl busiga barn som stilmedvetna föräldrar. Vi letar ständigt efter nya leverantörer och unika produkter som ska hålla länge, både kvalitets- och stilmässigt.

Många av produkterna vi säljer har svensk eller skandinavisk design men vi har även funnit några guldkort både i och utanför resten av Europa. Vi brinner för att hitta nya unika varumärken världen över och vi har en vision om att alltid möta våra kunder i en familjär och personlig atmosfär, både i vår butik i Karlstad och på happyjack.se. 

Familjeföretaget Christerdotter Jakobsson AB
/ Helena, Micke, Jack, Gus och Agaton

Finstilad information

Frakt och emballage
Våra produkter skickas med fast frakt om 45 kr, via Postnord, Early Bird eller DHL, 1-3 dagar efter att vi mottagit er betalning. Ordrar som kommit in innan 15:00 skickas normalt samma dag. Beställningar över 1000 kr skickas fraktfritt. Er order kan även hämtas fraktfritt i vår butik på Bergvik Köpcenter i  Karlstad. Försändelsen är alltid spårbar och i de fall brevbäraren inte kan dela ut den får ni en avisering om att er leverans finns att hämta hos ert postombud. Eventuella fraktskador och reklamationer skall anmälas inom 5 dagar efter mottagen leverans.

Öppet köp
Skulle du ångra ditt köp kan varan returneras till oss inom 14 dagar efter att du mottagit din leverans. Produkten skall skickas välemballerad och du står själv för returportot. Kontakta oss för återbetalning innan du skickar din retur.

Betalning
Din order betalas via kortbetalning direkt vid ordertillfället eller via Swish. Så snart vi mottagit din order/betalning får du en orderbekräftelse och när din försändelse lämnat oss får du ett leveransbesked.

Normala leveranstider
Inom Sverige: 1-3 arbetsdagar – Utanför Sverige: 5-10 arbetsdagar

Ej uthämtat paket
Ej uthämtade paket/brev som kommer i retur till oss debiteras enligt orderns fulla värde tills dess mottagaren kontaktar oss för återbetalning. Frakt och emballagekostnader (150kr) återbetalas ej. För återbetalning, kontakta oss via hej@happyjack.se